Τρόποι Αποστολών:

Αποστολές εντός Ελλάδος

Πλεονεκτήματα:

Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 72 ώρες.
Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24.
Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία

 • Αποστολή με Courier
 Για μικρά δέματα οι αποστολές γίνονται  με Γενική Ταχυδρομική. Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2 – 3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.

Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλών, οπουδήποτε στην Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 4€ και αποστέλλονται  με την Γενική Ταχυδρομική courier.

. Αν το δέμα είναι μεγαλύτερο από 2 κιλά αυξάνεται το κόστος με 0.50 €/κιλό. Στο καλάθι το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα, επίσης σας εμφανίζεται και το συνολικό βάρος του δέματος σας.

 • Αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί τις ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή, τότε θα σας αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. ( δηλαδή Δευτέρα)
 • Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί σε περίοδο αργίας, θα σας αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη.
 • Αν για κάποιο λόγο το κατάστημά μας βρίσκετε σε περίοδο διακοπών, θα αναγράφεται η επόμενη εργάσιμη ημέρα, στην κορυφή της σελίδας.
 • Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία

Για μεγάλου βάρους και όγκου δέματα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία (όχι courier), με κόστος 6 € ,  αλλά η παραγγελία σας πρέπει να έχει εξοφληθεί με έναν από τους τρόπους πληρωμής. (Δεν ισχύει η αντικαταβολή)

 • Αποστολή με Δική σας επιλογή Courier

Αποστολή της παραγγελίας σας με επιλογή δική σας Courier. Με αυτόν τον τρόπο τα μεταφορικά χρεώνονται σε εσάς, ενώ η παραγγελία σας πρέπει να έχει εξοφληθεί με έναν από τους τρόπους πληρωμής. (Δεν ισχύει η αντικαταβολή)

Δηλαδή πληρώνετε σε εμάς μόνο την αξία των προϊόντων και κατά την παραλαβή η εταιρεία courier σας χρεώνει έξτρα το ποσό των μεταφορικών σε εσάς.

*Αυτή η επιλογή συνήθως εξυπηρετεί πελάτες χονδρικής των courier που έχουν κωδικό στην εκάστοτε εταιρεία.

Αν δεν παραλάβετε το δέμα σας και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα επιστραφεί το ποσό με αφαίρεση των εξόδων αποστολής.

Επιλογές Courier: Γενική Ταχυδρομική, Acs, Speedex

Για αγορές αξίας από 80€ και άνω σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά, μέχρι 3 κιλά, βάρος δέματος, αλλιώς θα σας αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δηλώσουμε τον τρόπο αποστολής και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Τρόποι Πληρωμής:

·      Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σας (αντικαταβολή)

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.  Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές προς εξωτερικό.

Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με την BOX NOW! Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για προπληρωμένες παραγγελίες αλλά και για την επιλογή αντικαταβολής (Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας μέσω του κινητού σας ή υπολογιστή σας, σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον πριν την παραλαβή του δέματος από την θυρίδα. Η παραγγελία σου θα πληρωθεί κατά την παράδοση).

* Επίσης παραγγελίες  κάτω των 10 ευρώ (αξία προϊόντων),δεν θα εκτελούνται με την μέθοδο της αντικαταβολής. Για να αποσταλεί μια τέτοια παραγγελία, θα  πρέπει να εξοφληθεί μέσω κατάθεση ή πληρωμής με κάρτα ή Paypal.  Παραγγελίες κάτω των 5 ευρώ σε αξία προϊόντων δεν θα εκτελούνται, διότι δεν αποφέρουν κέρδος. Τέτοιες παραγγελίες θα ακυρώνονται αυτόματα.Το κόστος της αντικαταβολής  είναι :2,00€

·      Παραλαβή από το κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα απ’ το κατάστημά μας, τότε πληρώνετε επί τόπου στο ταμείο. Ισχύει για παραλαβές από το κατάστημα της Βόνιτσας Αιτ/νίας.

·      Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 

 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

          Ζαρκαδούλα Αννα 

         Λογαριασμος 6270-136494-243 

          e banking: GR27 0171 2700 0062 7013 6494 243

 

 • EUROBANK

         Ζαρκαδούλα Αννα 

         Λογαριασμος 0026.0380.63.0200837350

         e banking: GR2702603800000630200837350

 

 • Πληρωμή με κάρτα μέσω Paypal

Στο τέλος της παραγγελίας σας υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε την εξόφλησή της μέσω κάρτας. Το  www.i-escape.gr  χρησιμοποιεί την υπηρεσία του Paypal ώστε οι συναλλαγές σας να είναι ασφαλείς

Χρόνος Παράδοσης:

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www. i-escape.gr  τις εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα διαθέσιμα συνήθως διεκπεραιώνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές με Courier ή BOX NOW συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία ή άλλο τρόπο συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 19.00, σύμφωνα με το ωράριο της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. (δεν φέρει ευθύνη το κατάστημα μας για την λειτουργία άλλων εταιρειών)

 • Αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί τις ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή, τότε θα σας αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. ( δηλαδή Δευτέρα)
 • Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί σε περίοδο αργίας, θα σας αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη.
 • Αν για κάποιο λόγο το κατάστημά μας βρίσκετε σε περίοδο διακοπών, θα αναγράφεται η επόμενη εργάσιμη ημέρα, στην κορυφή της σελίδας.

 

Πολιτική Επιστροφών:

Έχετε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε, και επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του?
Το i-escape είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και σας προσφέρει πολύ απλούς και εύκολους τρόπους εξυπηρέτησης.
Εφόσον ανήκετε λοιπόν σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις, η διαδικασία επιστροφής είναι απλή, εύκολη και άμεση.
Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω:
Σε περίπτωση λοιπόν που το προϊόν που αγοράσατε εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα παρακάτω.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο μεταφοράς και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει. ( μόνο η αξία του προϊόντος όχι τα μεταφορικά!)

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς κατά παραγγελία σας με δικές σας προδιαγραφές, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, όπως διαλυτικά, βερνίκια, χρώματα. κλπ
 • Περίπτωση 1η : Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου καθώς & ελαττωματικού προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, ή ελαττωματικό μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς δική σας χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Έξοδα αποστολής της 1ης περίπτωσης: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος (θα σας ενημερώσουμε με ποιο μέσο θα το επιστρέψετε) με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 2643023793

Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά αποστέλλεται ξανά το σωστό ή το άρτιο προϊόν.

 • Περίπτωση 2η: Επιστροφή λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Η περίπτωση αυτή είναι ισχύει για τους πελάτες που παρήγγειλαν και έλαβαν το Προϊόν αλλά αποφάσισαν ότι δεν το θέλουν, χωρίς να υπάρχει ζημιά ή για πελάτες που είχαν άλλες προσδοκίες από το προϊόν, αλλά τελικά δεν είναι αυτό που φαντάστηκαν.  Σε αυτή την  περίπτωση το i-escape διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής.

Εάν σας εγκριθεί το αίτημα επιστροφής, το κατάστημά μας σας επιστρέφει την αξία των εμπορευμάτων και όχι και των μεταφορικών, καθώς το λάθος δεν βαραίνει το Iescape.gr. ( Τα μεταφορικά είναι είσπραξη άλλης εταιρείας η οποία ολοκλήρωσε την υπηρεσία της (αποστολή) και δεν μπορούν να επιστραφούν από εμάς) Έξοδα αποστολής της 2ης περίπτωσης: Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων βαραίνουν εσάς σε αυτή την περίπτωση, επίσης θα πρέπει να μας αποστείλετε τον αριθμό αποστολής και την courier  που αποστείλατε το δέμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν μπορεί να επιστραφεί. Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή κατ’ εξαίρεση η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης, τότε η επιχείρηση θα καταβάλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με την κατάσταση του προϊόντος και την τρέχουσα εμπορική του αξία του και αφού προηγηθεί έλεγχος της κατάστασης του από εμάς στο χώρο μας, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς.

Στις παραπάνω περιπτώσεις εκτός της Υπαναχώρησης, η όποια αντικατάσταση ή πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω. Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική αγορά ή καταβολή των χρημάτων στο iban σας με δικά σας έξοδα μεταφοράς χρημάτων.

Προσοχή:

Το κατάστημά μας έχει πάρει διάφορα μέτρα προς αποφυγή λάθος παραγγελιών από τους πελάτες!

 • Σας ενημερώνουμε ότι σε κάποια προϊόντα υπάρχουν επιπλέον εικόνες από την εταιρεία παραγωγής του προϊόντος, που δείχνουν και άλλα παρόμοια προϊόντα της ίδιας εταιρίας,  το προϊόν που αγοράζετε είναι πάντα στην κύρια εικόνα το οποίο και περιγράφεται  στις διευκρινήσεις του προϊόντος. Αν ένα προϊόν είναι πολύ ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο (πχ σε διαστάσεις κτλ.) πάντα αναγράφεται στις πληροφορίες.
 • Ο πελάτης αν αισθάνεται μπερδεμένος ή έχει απορίες για ένα προϊόν μπορεί ανά πάσα στιγμή να ζητήσει πληροφορίες για το προϊόν που τον ενδιαφέρει μέσω mail ή τηλεφώνου. Ώστε να αποφεύγονται οι λάθος παραγγελίες.
 • Επίσης όλοι οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες προϊόντων, μέσω του Live Chat, 24ωρη υπηρεσία που παρέχεται στο  eshop μας. (κουμπάκι κάτω αριστερά “Επικοινωνία μαζί μας”)
 • Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν επίσης, την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίες τους μέσω της σελίδας του λογαριασμού τους.
 • Το  i-escape.gr  σας ενημερώνει ότι στην υπηρεσία παράδοσης εμπλέκονται και άλλες εταιρίες (courier), Οι οποίες έχουν δικούς τους όρους και εισπράττουν αυτές τα κόμιστρα αποστολής. Αυτό καθιστά αδύνατον να επιστραφούν τα έξοδα των μεταφορικών καθώς η υπηρεσία αποστολής έχει πραγματοποιηθεί.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη:

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά ή κάρτα, θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν με κατάθεση της επιχείρησης μας στον λογαριασμό του.

Σε περίπτωση πληρωμής με Paypal θα ακυρώνεται η πληρωμή μέσω της υπηρεσίας.

Σε περίπτωση κατάθεσης μετρητών θα επιστρέφετε το ποσό με την ίδια μέθοδο.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων.

 • Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δε Εταιρεία μας δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.

 

 

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τηλ. 2643023793

Όταν συμφωνείτε με τους όρους κατά την  πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, σημαίνει πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε το παραπάνω κείμενο.

MysTeRy BoX