Αποστολή – Eπιστροφή προϊόντων

Αποστολές εντός Ελλάδος

Όλες οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ ή με ACS. Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2 – 3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.

Για παραγγελίες μέχρι 3 κιλών οπουδήποτε στην Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 4,50 για αποστολή με την ACS. Αν το δέμα είναι μεγαλύτερο το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για τα έξοδα αποστολής πριν αποστείλει την παραγγελία σας.

*Αν θέλετε άλλο courier ή άλλο τρόπο αποστολής , θα πρεπει να το αναφέρετε στις σημειώσεις και  το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ.

Για αγορές αξίας από 55€ και άνω σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά, μέχρι 3 κιλά, βάρος δέματος.

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε  ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ,ανάλογα την περιοχή.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αποστολή με κουρίερ είναι ασύμφορη (π.χ. λόγω μεγάλου ογκομετρικού βάρους δηλαδή μεγάλου όγκου του αντικειμένου) τότε οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας ή άλλον τρόπο τον οποίο θα επιλέξει η επιχείρηση μας, με σκοπό να παραμένει το κόστος των μεταφορικών χαμηλό.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δηλώσουμε τον τρόπο αποστολής και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www. i-escape.gr  τις εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα διαθέσιμα συνήθως διεκπεραιώνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές με Courier (ΕΛΤΑ – ACS ) συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία ή άλλο τρόπο συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 19.00, και το Σάββατο έως 14.00

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε, και επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του?
Το i-escape είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και σας προσφέρει πολύ απλούς και εύκολους τρόπους εξυπηρέτησης.
Εφόσον ανήκετε λοιπόν σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις, η διαδικασία επιστροφής είναι απλή, εύκολη και άμεση.
Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω:
Σε περίπτωση λοιπόν που το προϊόν που αγοράσατε εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα παρακάτω.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο μεταφοράς και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει. ( μόνο η αξία του προϊόντος όχι τα μεταφορικά!)

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς κατά παραγγελία σας με δικές σας προδιαγραφές, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, όπως διαλυτικά, βερνίκια, χρώματα. κλπ

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου καθώς & ελαττωματικού προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, ή ελαττωματικό μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς δική σας χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος (θα σας ενημερώσουμε με ποιο μέσο θα το επιστρέψετε) με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 2643023793

Επιστροφή λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Η περίπτωση αυτή είναι ισχύει για τους πελάτες που παρήγγειλαν και έλαβαν το Προϊόν αλλά αποφάσισαν ότι δεν το θέλουν, χωρίς να υπάρχει ζημιά ή αποστολή διαφορετικού προϊόντος από ότι είχαν παραγγείλει. Σε κάθε περίπτωση το i-escape διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή κατ’ εξαίρεση η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης, τότε η επιχείρηση θα καταβάλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με την κατάσταση του προϊόντος και την τρέχουσα εμπορική του αξία του και αφού προηγηθεί έλεγχος της κατάστασης του από εμάς στο χώρο μας, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εσας.

  • Θα θέλαμε επίσης να σας αναφέρουμε ότι σε κάποια προϊόντα ίσως υπάρχουν επιπλέον εικόνες από την εταιρεία παραγωγής του προϊόντος,που δείχνουν και άλλα παρόμοια προϊόντα της ίδιας εταιρίας,  το προϊόν που αγοράζετε είναι πάντα στην κύρια εικόνα το οποίο και περιγράφεται  πλήρως στις διευκρινήσεις του προϊόντος.

Έξοδα αποστολής: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εσάς.

Στις παραπάνω περιπτώσεις εκτός της Υπαναχώρησης, η όποια αντικατάσταση ή πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω. Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική αγορά.

Δήλωση υπαναχώρησης-επιστροφή χρημάτων

Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να σταλεί άμεσα ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή προς την Επιχείρηση μας μας ή  μπορείτε να την προσκομίσετε με δικά σας μέσα στην Έδρα  μας.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην Εταιρεία μας το τίμημα από την Τράπεζα, η Εταιρεία μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την σύμβαση της τράπεζας με τον πελάτη της.

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν με κατάθεση της επιχείρησης μας στον λογαριασμό του.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων.

  • Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δε Εταιρεία μας δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 2643023793

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο
    Skip to content