Είδη Κατόπιν Παραγγελίας

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες σε σχέση με τη διαθεσιμότητά τους, τα «Διαθέσιμα», τα «Κατόπιν Παραγγελίας» ,και  ¨Κατόπιν Εκτύπωσης¨”.  Τα «Διαθέσιμα» προϊόντα υπάρχουν σε απόθεμα στις αποθήκες της εταιρίας μας, ενώ τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν υπάρχουν, οπότε θα πρέπει να παραγγελθούν στους προμηθευτές μας και πιθανόν να παραχθούν ειδικά για εσάς. Και τα τα κατόπιν εκτύπωσης πρέπει να εκτυπωθούν για εσάς!

Ως εκ τούτου ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν μπορεί να επιστραφεί, παρά μόνο εάν πρόκειται για αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του i-escape.gr (λάθος στην παραγγελία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, ζημιά στη μεταφορά από δικά μας μεταφορικά μέσα) ή παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.
Η εταιρία μας θα αναλάβει να αντικαταστήσει το λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» το συντομότερο δυνατόν, αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής του λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος, όπως επίσης και την αποστολή του νέου σωστού προϊόντος.

Σε περίπτωση που το λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσης, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του. 

Τα προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» θα πρέπει να εξοφληθούν έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της παραγγελίας.

Στα προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» αυτά θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί με την ανάθεση της παραγγελίας.

Σε αυτή την ενότητα συγκαταλέγονται και τα προϊόντα  της κατηγορίας εκτύπωση κατά παραγγελία.

Κάποια προϊόντα μας, που είναι δημιουργημένα από εμάς, όπως τα αναμνηστικά για τα νηπιαγωγεία, εκτυπώνονται κατόπιν παραγγελίας, έτσι είναι πάντα διαθέσιμα και έτοιμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Σε αυτή την κατηγορία η πώληση γίνεται μόνο σε νηπιαγωγεία, σχολεία ή παιδικούς σταθμούς με αυστηρά τιμολόγιο και όχι σε βιβλιοπωλεία ή τυπογραφεία για λόγους προστασίας αναπαραγωγής του προϊόν μας.

Δεν μας ενδιαφέρει η μεταπώληση.

 

MysTeRy BoX