www.i-escape

Πληροφορίες για εμάς!

Αγορές με Ασφάλεια, Ποιότητα και Υπευθυνότητα

 

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο “escape”, δημιουργήθηκε το  2006  και δραστηριοποιείται σε είδη χαρτοπωλείου, σχολικά και παιδικά κυρίως βιβλία. Είμαστε νέα άτομα νέα, που αγαπάμε την δουλειά μας και που με την συνεχή ενασχόλησή μας, (17 έτη),  μπορούμε καλύψουμε όλες τις ανάγκες των παιδιών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και των επιχειρήσεων σε χαρτικά και σχολικά είδη. Παράλληλα εμβαθύναμε στο κομμάτι της χειροτεχνίας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας παρέχουμε και πιο ειδικά προϊόντα, πέρα των κλασσικών που απευθύνονται κυρίως σε σχολεία.

Το βιβλιοχαρτοπωλείο “i-escape,gr” έχει επίσης δικό του Brand,  “AnniaJ” , στο οποίο θα βρείτε είδη φτιαγμένα από εμάς. (χειροποίητα δώρα, είδη χειροτεχνίας, είδη νηπιαγωγών, κ.τ.λ.).

Αγαπάμε τα παιδιά και είμαστε περήφανοι για την παιδική συλλογή μας. Ανακαλύψτε μαζί μας τον κόσμο της φαντασίας μέσα από ποιοτικά παιδικά βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες.

Δεν ξεχνάμε τη σημασία της εκπαίδευσης και συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια, με πολλές δημόσιες και ιδιωτικές δομές (ΚΔΑΠ, εργαστήρια), όπως και με πολλές σχολικές επιτροπές και δήμους για να προσφέρουμε τα καλύτερα είδη χειροτεχνίας και εκπαιδευτικά εφόδια.   (Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με χονδρική).

Στο Βιβλιοχαρτοπωλείο “i-escape.gr”, δεν είστε απλά πελάτες, αλλά  μέλος της παρέας μας! Κατανοούμε πλήρως ότι κάθε ένας από εσάς έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις, και γι’ αυτό πάντα προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την απόλυτη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το ακριβές προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στα ενδιαφέροντά σας. Αφήστε μας να γνωρίσουμε τις προτιμήσεις σας και θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες συστάσεις και συμβουλές που θα σας ενθουσιάσουν. Μπορείτε να μας μιλήσετε άμεσα μέσω του chat που βρίσκεται κάτω αριστερά στην σελίδα μας.

Πέραν του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα θέλαμε να γίνετε μέλη της παρέας μας στο Facebook και στο Instagram, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, ενημερωθείτε για τις νέες αφίξεις προϊόντων, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και συζητήσεις.

Θέλουμε να διατηρήσουμε την απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και των συναλλαγών σας. Επομένως, όλα τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη σας είναι για εμάς πάντα προτεραιότητα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες με χαρά και χαμόγελο. Ελπίζουμε να αποτελέσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και να σας συνοδεύσουμε στον καταπληκτικό κόσμο των χαρτικών.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη έχετε, στο τηλ: 2643023793 ,  email: [email protected]

Με εκτίμηση Άννα Ζαρκαδούλα.

 

Βιβλιοχαρτοπωλείο escape // Άννα Π. Ζαρκαδούλα

Ι.Καποδίστρια 10 Βόνιτσα //τηλ. – φαξ: 2643023793

email: [email protected]

             Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. : 27492612000

 

Γνωρίστε την ομάδα μας

 Το  www.i-escape.gr, είναι μια ενωμένη ομάδα ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν και το δείχνουν καθημερινά.

Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει μια μοναδική εμπειρία, ρόλο και ταλέντο.

Αννα Ζαρκαδούλα

Ιδιοκτήτης

 Γραφίστας

Παντελής Ρεβίνας

Ιδιοκτήτης

 Τεχνικός Η/Υ – Δικτύων

dhm

Αλέξανδρος Βλάχος

Eshop Manager

Manager

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Όλες οι κριτικές είναι αληθινές και μπορείτε να τις δείτε στα  social media  μας και στην google!

MysTeRy BoX