Πληροφορίες για εμάς

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο “escape”, δημιουργήθηκε το  2006  και δραστηριοποιείται σε είδη χαρτοπωλείου, σχολικά και παιδικά κυρίως βιβλία. Από το 2019 περάσαμε και σε ηλεκτρονική μορφή με το παρών site μας!

 Το www.i-escape.gr, aποτελείται από άτομα νέα, που αγαπάνε την δουλειά τους και που με την συνεχή ενασχόλησή τους, στον συγκεκριμένο τομέα, είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες των παιδιών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και των επιχειρήσεων. Παράλληλα εμβαθύναμε στο κομμάτι της χειροτεχνίας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας παρέχουμε και πιο ειδικά προϊόντα, πέρα των κλασσικών που απευθύνονται κυρίως σε σχολεία. Το βιβλιοχαρτοπωλείο “escape” έχει επίσης δικό του Brand,  “AnniaJ” , στο οποίο θα βρείτε είδη φτιαγμένα από εμάς. (χειροποίητα δώρα, είδη χειροτεχνίας, είδη νηπιαγωγών, κ.τ.λ.). Η ιδιαίτερη αγάπη που έχουμε στα παιδιά, μας έχει ωθήσει να έχουμε μια συλλογή μόνο με παιδικά βιβλία!

Επίσης, συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια, με πολλές δημόσιες και ιδιωτικές δομές (ΚΔΑΠ, εργαστήρια), όπως και με πολλές σχολικές επιτροπές και δήμους. Το πελατολόγιο μας συνήθως, είναι σχολεία , νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί, λόγω της μεγάλης γκάμας ειδών σε είδη χειροτεχνίας που διαθέτουμε. (Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με χονδρική)

Μέχρι σήμερα, έχουμε εξυπηρετήσει πολλούς  φίλους, γνωστούς, συνδημότες και ιντερνετικούς φίλους και συνεχίζουμε με ζήλο να μεγαλώνουμε την παρέα μας. Πάντα προσπαθούμε να κρατήσουμε το βασικότερο πλεονέκτημά μας, τη προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με χαμόγελο.

Εαν είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στην παρέα μας σας καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε να αποτελέσει για εσάς μία ευχάριστη εμπειρία η περιήγηση στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σας προτρέπουμε επίσης να γίνετε μέλος της παρέας μας στο Facebook  και  στο Instagram , ώστε να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας!

Με εκτίμηση Άννα Ζαρκαδούλα.

Βιβλιοχαρτοπωλείο escape // Άννα Π. Ζαρκαδούλα

Ι.Καποδίστρια 10 Βόνιτσα //τηλ. – φαξ: 2643023793

email: anniajunior@gmail.com

wpChatIcon