Βιβλιοχαρτοπωλείο "escape"

Καλή σχολική χρονιά με νέο back to school άρθρο που αφορά την πρώτη δημοτικού! Για τους περισσότερους γονείς που τα παιδάκια τους θα φοιτήσουν στην πρώτη δημοτικού μαζί με την αγωνία ξεκινάνε από νωρίς και κάποιες απορίες! Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα αφορά το τι πράγματα θα χρειαστεί ένα παιδί στην Α’ δημοτικού. Όπως και το ποιο είδος τσάντας είναι το ιδανικό.

Σε αυτές όλες τις απορίες θα απαντήσουμε παρακάτω, με την πολύτιμη βοήθεια του i-escape.gr ενός βιβλιοχαρτοπωλείου με εμπειρία και γνώση στον χώρο.

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «escape» δημιουργήθηκε το 2006 με το φυσικό τους κατάστημα να βρίσκεται στην Βόνιτσα. Μέσω του e-shop τους όμως με ενα κλικ βρίσκονται εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Το κατάστημα αποτελείται από άριστους επαγγελματίες με αγάπη και όρεξη για την δουλειά τους. Για αυτό στο βιβλιοπωλείο θα βρεις μεγάλη γκάμα σε παιδικά βιβλία και είδη χειροτεχνίας καθώς και σε σχολικά προϊόντα. Επίσης διαθέτουν το δικό τους brand με χειροποίητα είδη δώρων με την ονομασία “AnniaJ”.

Το i-escape ξεχωρίζει όχι μόνο για τα ποιοτικά και ποικίλα προϊόντα του, αλλα και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του….

συνέχεια του άρθρου —> ΕΔΩ

Το καλάθι σας!

Άδειο Καλάθι

Μερικό Σύνολο
€0.00
0