Στο www.i-escape.gr  προσπαθούμε να σας προσφέρουμε  λύσεις  και καινοτόμες υπηρεσίες,  ώστε να διευκολύνουμε τις αγορές σας!!!
Έτοιμες Σχολικές Λίστες

Το www.i-escape.gr  έχει ετοιμάσει για εσάς προτεινόμενες σχολικές λίστες για τον Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό! Αποφασίστε να επιλέξετε μια έτοιμη λίστα από εμάς, ώστε να κερδίσετε την συνολική έκπτωση που περιλαμβάνετε στην κάθε λίστα!!!

Οι λίστες μας είναι πλήρες από τα προϊόντα που μπορεί να χρειαστεί ένας μαθητής για το ξεκίνημα της σχολική χρονιάς και σας εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα που θα επιλέγονται είναι από γνωστές και ποιοτικές εταιρίες του κλάδου μας!

Υπηρεσία της Γρήγορης Λίστας

Στο www-iescape.gr ισχύει η υπηρεσία της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ. Μας αφήνετε ή μας στέλνετε την σχολική σας λίστα με Viber η messenger η  mail και εμείς σας ετοιμάζουμε την λίστα σας και την αποστέλλουμε. Για την περιοχή μας ισχύει η παράδοση στο σπίτι.

Μαζί με την λίστα πρέπει να μας στείλετε το φύλο του παιδιού και το συνολικό περίπου ποσό που θέλετε να δαπανήσετε.

Messenger: annazarkadoula

Mail: [email protected]

facebook:https://www.facebook.com/iescape.gr

Εγγύηση Σχολικής Τσάντας

Όλα τα σχολικά σακίδια που εμπορευόμαστε , έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή για την περίπτωση του κατασκευαστικού λάθους!

Αν μέσα στον ένα μήνα από την αγορά το σακίδιο παρουσιάσει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα , θα επικοινωνήσουμε με την εταιρεία ώστε να προχωρήσουμε στην δωρεάν αντικατάσταση της τσάντας! Αν η ιδια τσάντα είναι σε έλλειψη θα πρέπει να διαλέξετε μία από τις ήδη υπάρχουσες στο κατάστημά μας!

Κατασκευαστικά ελαττώματα είναι:

  1. Αδικαιολόγητο της σκίσιμο της τσάντας σε φερμούαρ
  2. Προβληματικό “χερούλι” στις τσάντες με ροδάκια (τρόλεϊ)
  3. Χαλασμένο φερμουάρ
  • Θα πρέπει να έχετε φυλάξει την απόδειξη αγοράς ώστε να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε την αγορά της τσάντας από το κατάστημά μας ή τον αριθμό παραγγελίας αν την έχετε αγοράσει από το e shop  μας! αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε!
  • Όταν εντοπίσετε το ελάττωμα θα πρέπει να μας στείλετε την τσάντα για να την στείλουμε  στην κατασκευάστρια εταιρία και αφού επιβεβαιώσει ότι όντως πρόκειται για εργοστασιακό ελάττωμα, τότε και μόνο τότε προχωράμε  σε δωρεάν αντικατάσταση της τσάντας σας!
  • Για την διεκπερέωση της υπηρεσίας μπορεί να χρειαστεί χρόνος 2 εβδομάδων.
MysTeRy BoX